Zvedněme vlnu - Dorazte dřív

6. 10. 2008 13:37
Rubrika: Nezařazené

Takže akce Zvedněme vlnu se nám kvapem blíží, tak pár posledních slov závěrem.

Všechno se nám pořád mění, teď se ke mě (od člověka, co má nastarosti konferenci přes další lidi, HejTiho) dostala informace o další změně. Čas pro signály se posunuje z času 14.30 na 14.00!

Co přesně proběhne v rámci signáláckého představování biskupům uvidíme podle možností na místě. Naši představení mají času jak šafránu, třeba se nám podaří domluvit, že nás nějak pozdraví. Uvidíme (ještě záleží na několika věcech).

Čas srazu je byl do teď 13.30, místo čekalo na upřesnění. Poprosil jsem Hwesta, ten ho napsal, ale ještě se nám to mění:

Kdy kde teda?

 Na Loretánském náměstí v Praze, nejpozdějí 13.30

Místo srazu na mapě (Mapy.cz)

Jak se tam dostat? Ve zprávě od Hwesta najdete popis, jak se dostat na Pohořeleckou, kdyžtak se ptejte na Loretu (známé místo), nebo na hrad (ještě známější místo).

Spot signály.cz a freeze

Na začátek řeknu - na Loretánském náměstí budeme už asi od půl jedné. Takže kdo už budete mít čas, tak dorazte dřív.

Proč? V prvním zápisku k této akci jsme psali, že natočíme spot pro signály. Poslední domluva s 'natáčecím štábem' (ne, nebudou to amatéři, technika bude na kvalitní úrovni) včera večer zdárně proběhla, takže už se nám rýsuje, jak spot bude vypadat. Vy co dojdete budete samozřejmě jeho nedílnou součástí. Proto tam budeme už nějaký čas dopředu, aby se stihlo všechno připravit, zároveň se už budou točit některé záběry, ke kterým nebudeme potřebovat všechny.

Spot bude založený na zastaveném času, kdy jsou lidé zmrzlí (a potom se zase čas rozjede). Měl by předat myšlenku, že signály.cz lidi spojují, odstraňují komunikační bariéry a snad i že přivádějí Krista k lidem.

A co freeze? I na ten myslíme. Uvidíme jak rychle se Jonášovi podaří natočit všechno, co potřebuje. Chceme potom ještě udělat klasický freeze mezi lidma (Co je to freeze a co bude potom). Kde? Že by u hradu? Nechte se překvapit.

Dodatek

Předem díky všem, kteří dorazíte. Taky díky všem, kteří si na nás vzpomenou v modlitbě. Taky díky všem, kteří si vzpomenou na naše biskupy, kteří ode dneška řeší spoutu důležitých věcí.

Když tak přemýšlím, co bude tato akce a kdy bude podobná příští... Myslím, že nebude. Nebo, nenapadá mě, proč by měla být. Pořádně se dostat do povědomí stačí jen jednou. Takže pokud si říkáš, že dojdeš příště, zvaž předchozí :)

Taky bych chtěl podotknout, že akce není iniciována shora. Byli jsme to my, koho to napadlo toto uspořádat (já, Blesk, Frankie, Fox a další) - protože jsme věděli, jak se situace má, kolik všech povinností má HejTi a všichni, kteří aktivně signály.cz tvoří. Podnikli jsme první kroky (objednali trika) a přemýšleli, jak to říct HejTimu, aby nebyl proti. Ten to naštěstí přijal s nadšením a mohl to zase obhajovat před lidmi, kterým se on, jako koordinátor signálů zodpovídá.

Závěrem 

Když nás budete potřebovat najít, zkuste číslo 776 333 153. Po akci předpokládáme, že si půjdeme někam 'sednout'.

Kdo bude cestovat, nahoďte jak pojedete, třeba se někdo přidá. My pojedeme expresem Mojmírem, v Praze jsme v 11 hodin.

Tešíme se na vás.

Zobrazeno 1435×

Komentáře

Pawlos

Upřesnění jsou fajn. Jen by chtělo aktualizovat všechny čísla a info v profilu akce:
http://www.signaly.cz/zvedneme-vlnu-p
Zvláště změnu ze 14.30 na 14.00 a taky sraz, to je nejzásadnější!

Hever

Dělám na tom! :) (Si všichni myslí, že nemám nic jiného na práci)

*peace* :)

Hever

zlíňáci: 7.04 odjezd z nádru, 6.45 sraz (6.55 tam prostě buď) ;)

Sosna

Preji tehle akci hodne zdaru a verim, ze se zitra podari vam vsem kdo budete za tyhle Signaly bojovat a zvidetelnovat je zvednout obrovskou vlnu nadseni ze Siganalu nejen u panu biskupu,ale i u vsech tech lidecek kteri se o Signalech diky vam zitra dozvi :-) Protoze se nemuzu zucastnit osobne,tak vas vsechny co se sejdete budu podporovat modlitbou :-) A organizatorum cele tehle zviditelnovaci akce pro Signaly patri DIKY :-) Doufam,ze se vam podari prosadit vas umysl cele tehle akce. Krasny vecer preju :-)

klavirista

ta zastávka se jmenuje Pohořelec ;)

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz